Erde Machine - Çözüm ortağınız!

+90 531 834 81 70
Yeşilbağlar, Kaptan Sk. 17/1, 34893
Pendik/İstanbul
info@erdemachine.com

Kağıt Konverting Prosesleri

Kağıt Konverting Prosesleri

Malzeme Seçimi: 
Jumbo ruloların kalitesi ve istikrarı, dönüştürme performansını belirler. Jumbo rulolarda kırılmalar, ıskartalar ve özelliklerdeki, esneme ve gerilimdeki varyasyonları kontrol etmek, malzeme israfını ve üretim süresini azaltır.

Eğitim: 
Eğitim, özellikle makina operatörleri için başarıyı dönüştürmenin hayati bir bileşenidir. İş sorumlulukları, operasyonel özel görevler, uygun kişisel koruyucu ekipman, konverting makinalarının işletimi ve bakımı vb. gibi temel konulara odaklanan bir program güçlü bir başlangıçtır. Eğitimin bir diğer önemli unsuru, bakım personelinin, jumbo rulo değiştirme ve diğer daha rutin görevlerde uzmanlığa ek olarak makinelerin verimli çalışmasını sağlamak için gereken ince ayarları nasıl yapacağını bilmesini sağlamaktır.

Üretim planlama ve kurulum:
Genel Ekipman Verimliliği kaybına en büyük sebeplerden biri, geçişler için gereken kümülatif arıza süresi miktarı nedeniyle aynı hatta birden fazla kısa süreli farklı ürün planlamaktır ve bu verimliliği düşürür. Genel Ekipman Etkinliğini olumsuz etkileyen bir diğer faktör ise, yukarı yöndeki makinelerin üretim hızını idare edebilecek alt ekipmana sahip olma açısından ekipman hizalamasıdır (yerleşim planı). Örneğin, paketleme makinanız dakikada yalnızca 6 kutu işleyebiliyorsa ancak dönüştürme makinanız dakikada 12 kutu üretiyorsa, genel ekipman etkinliğiniz bundan zarar görecektir.
Buraya Tıkla